Cellgruppen

Nu för tiden har vi vår cellgrupp på måndagar. Det har växlat lite pga att flera går i skolan och läxor flyttar lite från en termin till en annan.

Det är så skönt ändå med cellgruppen. För det blir en slags oas i tillvaron där man inte behöver hålla på att dra i saker, planera eller förbereda. Det är bara göra fika den gången det är min tur. Resten gör vi ju ihop när vi träffas. Sen är det så gott att det är samma folk varje gång. Det gör ju att man kommer nånstans i relationerna. Och så kan man vara lite mer personlig och dela bördor man bär. Jag unnar verkligen alla att vara med i en cellgrupp. Till och med de som inte tror. För gruppen är öppen för alla.

Idag var vi på Klinten. Det är en riktig toppenplats i solnedgången. Och nu sen de huggt lite kan man ju njuta av utsikten också. Inte fel va? Till fikat hade vi mammas frallor hon bakat bara en timme innan vi gav oss av.

Här är lite bilder. Det är som våren är lite före på klinten. Kanske beror på att solen ligger på där flera timmar längre än nere i Marieholm.
Håll till godo och njut! (Det gjorde vi)


Kommentarer
Postat av: hanna

verkligen jättefina bilder!

2007-04-18 @ 16:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback