Storstädning är skönt

Det är sån nåd att få tillhöra Jesus och en lokal församling. Idag hade vi städdag i våra kyrkor. Och det är en härlig gemenskap att jobba tillsammans som en enda stor familj. Eftersom jag tog en välbehövlig sovmorgon var mitt första uppdrag att åka och köpa pizza till hela gänget. Efter det gick jag på skrubben vi köksfastun. Tänk vad skönt det är att få slänga fyra kassar med skräp.
Det finns nåt visst med att göra sig av med gammalt skräp, och sen torka rent. Det är en skön känsla helt enkelt. Så är det också när vi får göra oss av med skräp i våra liv. Bekänna sånt som är synd och svagheter i våra liv. Sen få ta emot nåd och rening i Jesu blod. Som sagt, en skön känsla helt enkelt.

Om vi bekänner våra synder är han trofast och rättfärdig, så att han förlåter oss synderna och renar oss från all orättfärdighet. -1 Joh 1:9

  bless

    -jocke-


Riktigt roligt!

Vi åkte ut på straffar i kvarten. Kändes för stunden riktigt surt. Men vi måste ändå erkänna att insatsen är helt klart godtjänd.
Turneringen i sig var riktigt rolig och vi blev lite förvånade över hur hög klass den höll. Och att vi då hörde till de åtta bästa lagen känns helt ok.

  bless

    -jocke-

Bandy hela kvällen då

Nu ska vi snart dra ner till Gnosjö och spöa allt som reser sig mot oss i en dundrandes innebandyturnering i Fabriken. Det som vi måste komma på under vägen ner är ett bra namn.
Uppladdningen har bestått i att vi spelade ihop oss lite igår. Sen var jag och spelade pastorsbandy i Arken, värnamo, i morse. Det var grymt kul och jämt. Vi vann bägga matcher 11-9 och 10-9.
Målet för arrangören, Gnosjö Pingst, var att vi skulle hålla på till 3-4 i natt. Får väl se hur det blir. Imorn är nämligen städdag i kyrkan. Det vill man ju inte vara för trött för.

  bless

    -jocke-

Mycket tänkvärt av Birger Schlaug

"En kyrka som anpassar sina grundläggande teser efter politiska vindar känns mycket trevlig, men alls inte trovärdig. Jag tror, att om det finns en Gud, så inte anpassar han sig till det som för tillfället uppfattas som politiskt korrekt." -Birger Schlaug

Jesus sa en gång att om inte de ropar så ska stenarna ropa. Och det kan man nog säga att det lite handlar om nu när det gamla språkröret för Miljöpartiet, Birger Schlaug, skriver en insändare i tidningen Dagen och bokstavligt talat skäller ut kristna som anpassar sin teologi efter det som för stunden är politiskt korrekt.

Klicka på citatet och läs själva. Mycket intressant. Kunde faktiskt inte sagt det bättre själv.

  bless

    -jocke-