Embryo

Har precis kommit hem från Embryo. En ungdomskonferans som egentligen håller på 4 dagar. Men vi var två bilar som åkte bara idag. Riktigt bra. Kvällen avslutades med en konsert med Praise Unit. Lina och Johannes sjunger ju i den kören. Det var riktigt bra. Lina sjöng solo i två sånger och Johannes i en. Man blir ju så stolt och tacksam på nåt sätt. Tänk att man få ha två såna sångpärlor så nära. De var med andra ord riktigt bra.


I morse predikade jag också. Talade först om "försoningsdagen" i Gamla testamentet. Hur översteprästen går in i det allra heligaste en gång om året för att offra för folkets synder. Men nu har Jesus, vår överstepräst, gått in i det allra heligaste i himlen och gett sitt eget blod för hela världens synd. En gång för alla. Detta är ett riktigt intressant ämne som man kan fördjupa sig hur mycket som helst i. Det gör verkligen att det blir så "på riktigt".

Alltså ibland är det som vi inte fattar att det verkligen är på riktigt. När Jesus dog för oss så var det på riktigt. När han gick in i himlen med sitt blod så var det på riktigt. När han uppstod och visade sig för lärjungarna så var det på riktigt. Ta till dig av den nåden och TRO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback