Årsmöte med Vägföreningen

Tänk att man hamnat i en sådan maktposition. Jag är alltså orförande i vägföreningen. ORDFÖRANDE! Vet inte om jag fattat det än. Det har nu gått ett år sen jag blev vald. I sanning så är det ju inte så mycket. Ikväll var det alltså årsmöte för vägföreningen och samhällsföreningen. Efter dessa årsmöten hade Jacob S Jonsson och Ingemar i Berg lite info om vad som händer i kulturarv Marieholm just nu. Faktiskt intressant. Den senaste beräkningskalkylen (har inget med kylskåp att göra) visar att det kan komma runt 70 000 turister om året till Marieholm. Men det är tydligen helt unikt att kunna följa 250 års svensk industrihistoria på endast 2 km som det går här i Marieholm. Det har man ju inte riktigt begripit innan. Jag har tyckt det var längesen farfar körde igång vår fabrik. Kan någon gissa när det var? Jag återkommer med rätt svar.

Nedan följer några miljöbilder från vackra Marieholm. Det är rännan till en turbin som ägs av Jim Blom. Han som driver Hjärnbruket.







Här följer också verksamhetsberättelsen för vägföreningen.



Verksamhetsberättelse 2006

 
Styrelsen
Ordförande:                 Joachim Ling
Vice Ordförande:        Lennart Lidqvist
Kassör:                        Sverker Larsson
Sekreterare:                Richard Modin
Ledamot:                     Sture Björn
Ersättare:                     Ingemar Karlsson och Lars Bard

Styrelsen har genomfört en vägsyn under året.
 
Styrelsen har sammanlagt haft tre sammanträden under året.
 
Längst upp på Kallkällevägens vändplan har stora stenar som kommit upp genom asfalten avlägsnats. Och ny asfalt har lagts.
 
Kommunen har lagt en ny dagvattenledning, med två brunnar, på Bäckafallsvägen.
 
Wahls Svets och Reparation är vägföreningens entreprenör för snöröjning och sandning inom föreningens ansvarsområde. Entreprenören har utfört uppdraget förtjänstfullt.
 
Marieholm 2007-03-06

Kommentarer
Postat av: syster malin

Tror Farfar startade 1937


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback