Endast räta vinklar räknas...

Alltså, jag riktigt längtar efter att huset ska bli färdigt. Inte så konstigt kanske. Men när man går inte där nere så går man bara runt och tänker på hur bra allt kommer bli. Man kan ju tycka att det är lite synd att det inte längre kommer vara som när Edit bodde där. Men å andra sidan så såg det ju inte heller då ut som från början. Kakelugnarna, eller liknande, som man kan se spår av är ju t ex inte kvar. Från början måste det ju funnits en järnspis. Så just den detaljen blir ju mer tillbaks till det gamla. Tänk om det funnits någon bild på hur det såg ut invändigt innan renoveringen på femtitalet. Det skulle ju vara roligt att se.

Vad som händer just nu i arbetet är att väggarna och taken håller på att rätas upp. Som ni kan se på nån bild som följer så finns det nog ett visst behov av det. Och kolla in "Hiltiprylen" som visar ett streck som ligger i våg. Hur smidigt som helst.


Hallen kommer ju bli nästa dubbelt så stor. Och ingång rätt in i köket är ju supersmart. Visst är det en fin vindstrappa? Vem som kom med idén att ta bort vindstrappan för att få större hall och ingång till köket? Ja, det är ju bara erkänna att det var Christer. Har ni spanat in deras hemsida förresten?


Med en värmefläkt så håller man numera värmen lätt sedan isoleringen i golvet kom på plats. Och för att veta om vägarna är farbara när de ska hem på eftermiddagarna är det av yttersta vikt att ha en bra radio.


De hade med sig fönsterna idag också förresten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback